а темава наместо вака да ти почнува требаше да си пишеш.... ...слика за секоја форумџика...како ти ги замислуваш... ....или слики по нарачка :mrgreen: мала шала ама гледам секој ден се зголемуваат порачките на слики....да прашам дали пропорционално на зголемената побарувачка расте и цената???? :idea:
...a be 8 mart ide, normalno e pobaruvachkata da raste... ...a cenata sekogash ja diktira pazarot... ...koja godina na ekonomija si ti a...
ееее да за празников има зголемена побарувачка и цените ќе бидат плафонирани :? трета...и воедно последна...зошто со 3 год. ми е факултетот ....иначе од економијава финансии е моја област...и идна професија
znaete li deka jas veke za nekoi od vas sto ve gledam kako poaktivni so mislenja stvoriv svoe mislenje primer za babyketi ,lilit,go-girl,nekako mi se nogu OK gi zamisluvam kako 24h nasmeani fini i duhoviti a marley e on e druga prica za nego veke ke pocnam da mislam deka e gatac pa i ne bi mu bila losa idejata da pocne da se zanimava so toa i inace i jas cekam slikicka
фала на комплименти а за слика Марли еве ќе те запише...ама ти распишувај се по форумов да има матријал за обработка за сликата
Марли,криви на понуда и побарувачка,пазарни економии,однос на понудата и побарувачката,еластичност на побарувачка и слични глупости...не знам јас тоа,ама знам дека утре ми е роденден...Па испоштувај ме по втор пат! Овој пат,направиме во повеке азијатски стил и попрцлест нос!
Ма си сите салтанати ќе ве испоштувам.Не васина,јапонски ветер ќе ви ја направам или теодора торта со три пандишпана и три фила!И пиво и вино и сок и сВе!
Браво Марли :up: Само косата ми е на степен нагоре (и едно 5 - 6 кила мање више )... Инаку Аврил ја обожавам :mrgreen: Фала многу