На лице имаме слични црти,косата ми е кафеава иначе,ама на тело оваа многу згодна Јас ни ко бев слаба не бев колку неа згодна Фала иначе А levely не си личиме воопшто со девојката Bluegirl7? levely?
Арти, пу јазик ме разоткри Знаеш дека не сум забележала можеби ептен малку си личиме во обликот на очите и устата. Добро освен тоа што не сегледа на сликата, ми кажале ама мислам дека сепак ме јаде малку и во тоа Доста ме зафркаават дека сме сестри билзначки по другаркиве со Софија Вргарара (ама само по тоа) ама со Хенрикс имаме поголема сличност да Ти знаеш ми личиш на сестра ти малку, ама ти не признаваш Мамма-миа Не воопшто, мислам дека немаме ниту една значајна сличнот. Но фала ти на трудот сепак. bluegirl7-исто сосема различна сум од Емили, ама тотално различна. Косата и тенот посбно. И јас имам округлесто лице, нешто измеѓу круг и срце. Фала ти сепак, мене Емили ми е прекрасна, па ова мие комплимент Ветувам дека ќе најдам деновиве на кого ми личите вие две, е за Артемка е проблем, има преспецифичен лик, абре one and only П.с И старфиш одамна ме замислила, само обликот на лицето и тенот така бало розе инаку не. Јас тебе те замислувам баш како и девојката на аваторт твој и мислам дека стварно и така и си личиш
Само бојата на косата и должината ми се тука некаде онака немам други сличности, имам светол тен и позаоблено лице
Meне типкава од Revenge ме потсеќа на Трендафилка. Немам појма како изгледа, само знам дека е редхед, ама оваа споредба ми падна на ум најверојатно дека чинам прочитав низ темата дека ја следи серијата, па затоа. Ma и да немате сличности, сликата за тебе во моето блонд главче е таа.
Охо,ја сега го гледам ова... Имаме скроз иста фризура,боја,шишки,се',и исто така светли очи,за друго што знам,не би рекла,пред се јас имам потемен тен,поинаков нос,поголемКа уста... А бидејќи те утнав,ај уште еднаш да пробам: ...само потемна коса. ?
Баш сега го гледав настапот на Адел на греми наградите, и мноогу, ама многу ме потсети на Трендафилка. А овде во целост: http://www.youtube.com/watch?v=0ckIulg1 ... re=related
manja666 - Фала што си се потрудила, ама немаме ништо заедничко освен маалку обликот на очите. Артемишн - Бојата на косата е погодена, мене ми е повиткана, ама од многу врзување пунџи и вакви ми е некогаш моментално, да. Имам кафени очи, устата промаршена. manja666??