sesilija Artemission само со пократка коса bluegirl7 со потемна коса Марама на мали години малечко слатко и дотерано
Ти пробуваш да ме погодиш, ми ласкаш или сакаш да се заљубам во девојкава? Се би дала да ја имам оваа должина на коса, се надевам за година-две ќе достигне инаку густината, обликот (кога ми е непеглана) и бојата се слични. Во лик не верувам, можда трепките. Тебе те замислувам вака некако... Спојлер
Сличности па... обликот на лицето е тука некаде , дупчињата на образите и очите. Косата ми е подолга до под градите и таква боја како што и е на девојчето како што јас те замислувам
Hе, немам никакви сличности. Oна има густи веѓи, погуста коса, полна уста. A за потемна косата, тоа - да, должината тука негде (до вчера ), и то би било то. Cепак фала ти што ме мислиш дека сум овако лепа.
Lux морам да признаам ми ласка што мислиш дека личам на девојкава. Вака на прв поглед имаме некои заеднички црти ама мислам дека она е каде, каде поубава. Ти?
^Фала за обидот, косата ми е многу потемна, очите поголемки, носот ми е поинаков, можда малку во обравчињата си личиме ама ај вака да не пишувам, на прв поглед не потсетувам на девојкава.