Alesii само трепките ми се таа должина starbucks па не дека баш нешто многу си личам но таа е бојата на косата, веѓите, насмевката дефинитивно таква хаха огромна дупчињата на образите и формата на очите ми е баш таква малку накосени надолу носот не ни е ист, и ќе заборавев тенот ми е ист и јас сум таква бела-сиренце
Lux вака нешто ? [/quote][/quote] Убава е девојкава, ама не личи на мене, имаме скроз различни веѓи, очи, нос, уста, коса. Ти ме потсетуваш на девојката што ја имаше погоре
^ И двете сте лепотици, прекрасни црти имате (зборувам затоа што те имам видено на слика). Многу си ја сакам.
Спојлер Стварно личам со женскава! Имаме иста боја на коса (добро сега јас сум посветло фарбана, ама наскоро ќе си ја вратам природната боја, која е баш иста како на женскава), должина и форма, фризура иста скроз! Во носот исто, па малце и во устата! Во телото исто! Слабичка вака сум и јас. Накратко не личиме само целосно во устата, нејзината има поинаква форма и пополна е! Во проценти, добри 90% личиме! Сеси, ти: