^ Фала на замислата Инаку не личиме ногу-ногу. Формата на лицето и очите е таа, устата е слична таква. Само имам потемна кратка коса, зелени очи, носот ми е малце поголем
Оооооо Дивајн мила но но но Устата и забите преголеми и се, инаку исти заби ама во мала верзија и полна уста во мала верзија Косата ми е плава и виткана а очите зелени. Фала ти. Ти ? Спојлер
E така мислев,во помала верзија,оваа Ен Хатавеј има голема уста А за косата затоа реков посветла,се си мислев дека имаш плава ама не бев сигурна Иначе со женскава немаме допирни точки Tnx сепак,try again
Спојлер Taka некако Само уште кафеави очи и виткана коса А јас секогаш кога те читкам во глава ми доаѓа слика на Liv Tyler
Не, не ... кај Анфејтфул може бојата на коса малку сега поосветлена ми е од сонце, а со Лив не. Јас сите ги потсеќам на аватарот
Ај ја да пробам за некои од вас. Прво, ќе ја замолам anuskaNESTLE да ѕирне една-две страни наназад, над твоето мислење ставив слика за тебе, види, мислам дека според описот кој го кажуваш сум те погодила бар малу Unfaithful18 eli25 julie77
MandyLane воопшто не си личам, може малку во веѓите ама моите се потенки. И камо среќа да имав уста како девојкава