Па носот,устата и косата да,очите можи што велиш помали ако се,само што моите се сини (а и удираат и на зелени понекогаш ) И устата,тука е негде формата само помала,арно велиш
Менди, косата бојата речиси таа е, должината не, мојата само подолга е и покадрава, а во усната и носето исто тука некаде сме, само шо очите ми се како на јапонче малку, зелени Тебе од секогаш вака те замислувам... Спојлер
На оваа слика не косата ми е права ми е и светлокафена накај руса.. Иначе на други слики од нејзе,повеќе личиме,во очите,имам темнозелени како нејзе Во лицето не личиме баш,немаме исти црти,по долгнавесто лице имам,изразени јаболчници,по-полни усни...
Јас на велико се извинувам сесилија за памелче...Ууффф сори навистина.Баш ми е жал,не ми ни текна дека е имам видено! Mи личи на sesilija :
Јас не сум ти ја видела сликата во Модни критики и се извинувам. Не дека ми личиш на неа, туку така те замислувам кога ти ги читам мислењата. Сега те видов.
Па, бојата на косата е таква, и исто така ја носам, само мојата е малку пократка и не е виткана како нејзината. Другото и не баш.