Па во косата и устата (само не ми е така издадена напред),формата на очите можи да е тука негде,иначе ми се сини,ама иначе не личи мн на мене како целина.
Мене џинџер ми личи на цуркана од аватарчето на Ливинг, од цртан филм ама и според содржината на филмот, ми личи на девојката (сигурно не треба од цртани, ама така ми иде да си ја замислувам )
Не ми е толку тенок носот, а да долг е. За другото па тука негде си т.е што се бунам ме знаете речиси сите
Да,баш таква сум во лицето И очите.Устата ми е малку по полна.Косата ми е права Ај да видам дали јас ќе погодам нешто Ангелинка? Кенди? Divinebutterfly?
Немам ништо заедничко со девојкава. Cacy со првата девојка актеркава можам да кажам дека обликот на лицето е тука некаде, усните ми се такви по форма само поцрвени. А со втората девојка од сликата само очите се тука некаде.
Ammy формата на лицето да,сега споредував И носот ми е таков,а останатото не. Cacy косата (должината и бојата се погодени) и обликот на очите и веѓите се такви,а ово станатото не личи на мене. Па еве спојте ги овие работи
Ај да видам дали јас ќе погодам нешто Ангелинка? Првата слика, малку личи на мене, само косата ми е малку потемна и усните малку побледи! А да и ноктите малку подолги! хаха