еленушка погледот си ми го погодила. Така гледам јас кога заведувам црвенокоса сум иначе, со темни очи Девојкава од Менди мене ми личи на славица еве ја Менди Спојлер а еленушка, вака нешто Спојлер
Само косата, таква форма имам, посебно после капење, неисфенирана Шала на страна, немам ништо заедничко, имам зелени очи, поинаков нос, уста... Ти, повторен обид, само со поцрвена коса: Спојлер
Кравче Ана Каренина Колку што девојките горе си личат на некој начин, ете некако во мојата глава и вие двете ми личите.
Абе па, не сум ја толку убава како овие на сликиве џули, имам шишки да, ама прави, Менди бојата ми е малку посветла од тоа и веѓите ми се такви. Керолин ова ни од сите можни комбинации на гени помеѓу моите не сум можела вака да испаднам Иначе имам другарка Џули, па Џули така си ја замислувам (да не ставам нејзина слика), пониска, со црна коса до рамена, секогаш насмеана
Лицето ми е малку побабулесто (поизразени образи) , ама сепак како форма си тука некаде, но многу бела сум спрема оваа . Очите ми се плаво - зелени ( а оваа како што ја гледам со кафеави очи е). А насмевката ми е многу слична, зашто многу се смеам. Околу 60% си ме погодила . А јас тебе , нешто вака те замислувам. Во близина сум ? А Савана вака нешто . Само со пуштена коса .
Што мило си изгледа девојчево, ама само устата дали ни е иста @lunicka амиии..ништо неаме заедничко со девојкава само валјда косата што ни е права мојава е темно црвена со шишки на чело. И очила носам, по малце (малце повеќе) не гледам :geek: anabel-a Спојлер