Богами да. Само со малку потемна коса, али стилот е тој, Магнолија може да потврди пошто едина ме знае лично од форумов. Ти нешто вака: ?
Обликот на лицето ми е позаоблен, долга коса веќе немам одамна, а очите ми се кафени Носето и устата ми се тука некаде, па и големината на очите.
MSkorpionka Во туѓите очи на Елеонора, но внатрешноста и е Маријана. Од Разум и чувствителност на Џејн Остин.
Еееееј смали слика да се видам малку Е такво нешто, таков облик на фаца, само што имам долга, права и потемна кафеава коса и кафеави очи Кравче, еве си ти Спојлер
Неее, не сум црвенокоса и немам плави очи. Спротивно на ова, долга права црна коса и кафеави очи А ти, еве Спојлер
Најдобар погодок досега. Само што косата ми е каде-каде побујна и посветла, имам очи со боја на лешник, носето ми е поткренато и устата ми е натажена .. знаеш. А ти мене многу ми личиш на Зои Дешанел.. и сите други слични на неа.
Славица...нозете ни се исти со девојчево ама ми се сфиѓа бојава на косата, да пробам ваква нијанса да добијам Abeja Спојлер Moira само со права коса Спојлер
Ах сега гледам. Не, немам сличности со девојкава. Имам кафеава коса, кафеави очи и сосема поинаков облик на носе и очиња. Ти? Спојлер
Еве си кога ми ги читаш постовите Спојлер Еве си кога одиш леб да купуваш Спојлер Летоска во Лефкада те видов Спојлер Се мислиш зошто не ти излегува пресметката Спојлер Е сега мора да сум нешто погодила
Све таман, само сликата од плажа, јас вакви фотки обично правам Спојлер Вака би изгледале јас и ти, ако се споиме во едно па плус и црни, реакција на новиот закон за сметководство Спојлер И ти, кога ме читаш дека ти кажувам, дека за уверение ќе се плаќа околу 1000че Спојлер
Јас си имам претстава за само две девојки за сега, ама уште одамна.... Првата е Трендафилка - Ја замислувам обавезно со виткана, кафеава коса, мали усни и пополна малку во обравчињата. Претежно носи црна гардероба, ама има и по нешто цветно. Не сака многу `кинџурење` и сака удобни чевли за пешачење. Лолита 777 ја замислувам не знам зошто, ама како плавуша со коса до рамениците, малку пополичка онака. Се облекува едноставно, комбинира 2 до 3 бои на себе. Сака класична чанта и Биана чевли. Какви сте, вие си знаете, можеби низ темите сте опишале некој дел, ама ете, така ве замислувам.