ах лелелеле Лилитче ....салаткава и винцето ќе ги сонувам ....мммммм....и тортичкава е екстра ама не сум по благото
Браво Лилит Ете вистинска домакинка. Ајде сега сите на роденден. Да си жива,здрава и многу среѓна да даде господ
Хахахаха...нема потреба од крвна слика.Дај твоја слика да видиме кој виртуелно не слика! Абе не дека бев задоволна од сликата,ама после ми рекоа од дома дека не сум личела. Е оваа,рака на срце ептен е погодена,очите тие се,а бога ми и задницата!Мелез сум,измеѓу латина и азијатка!
...pa vidi i jas mislam deka pobitno e... ...zadnica od faca...u dadeni momenti... :roll: ...ne e bitno da si lichen...kao ja eve...nebrichen... ops:
Лилит, што ми направи со сликиве... сега ќе го сонувам винцето цел ден, до вечер Марли, супер си излезен на сликава, а каде си сликан тука?
Мене според постовите , според начинот на изразување и размислување Лилит многу ме потсетува на една моја школска па така си ја замислувам со долга коса, бринета, чисто лице, носи наочари или леќи Хипика си ја замислувам плава, палава девојка, секогаш расположена, интересен стил на облекување Реинбоу пак како некоја многу нежна, романтична личност, сликата така ме наведува да мислам а за изгледот и немам створено некаква слика погодив нешто или па... ?
Леле зошто сите како плава ме замислуваат? :? Можда па ради аватарот Епа не го менувам, нека ствара конфузија. Иначе освен за бојата на косата, другото си го погодила. Особено тоа палава
...kaj mene u dvor,..me iznervira... ...zapnala da me slika kako pruzam vesh... ...zadoa sum ko namkjor...
Реинбоу пак како некоја многу нежна, романтична личност, сликата така ме наведува да мислам а за изгледот и немам створено некаква слика погодив нешто или па... ? [/quote] Па не сум нешто посебно романтична. Пре би рекла трезвена. А за изгледот средна висина, кафени очи и долга смеѓа накај плава коса.
Да и ја да потврдам,дека супер си излезен на сликата Марли,али тој човекот на сликата страшно е привлечен,а гледам Марли си го подновил аватарот
Марли гледам не си завршил со голема F,јас уште чекам.........и чекам.... или таа со кафето ќе да беше,а? Ама на сите им ставаш потпис,а оваа немаше,така да не се важи. и чекам................