Женскава ја видов во Стилист и премногу ми личеше на Шелеа! Онаа со плавата коса Како што пишува за неа, блогерка е од Хрватска.
^ Ко имав долга коса, иста бев ваква. Седната вака, чешелот до мене и тргај. Ама конечно стоп на тие маки. Си личиме инаку да. Налетувам на слики што ме потсеќаат на Љубам.
Нe разликуваш машко од женско жал ми е можеби е така за да привлечеш внимание но ја видов на слика тоа е едно прекрасно девојче Atremission убаво погледни ја сликата ајде потруди се треба на очен лекар да се јавиш
^ Јас или ти? moda-i-stil/andrej-pejik-maski-ili-zenski-model-t8725/ Одговор на редактираното мислење: Јас многу убаво знам како изгледа Памелче (патем и немам потреба да ја замислувам) и од кој пол е, коментарот ми беше за сликава дека всушност е машко, али тешко дека ти ќе го разбереш тоа. Нивото на комуникација ти е премногу ниско, не знам за што повеќе би дискутирала со тебе.
Можеби си во право со сликава ме поби во ред но ете мене ми се допадна и сега заслужуваш извинување од мене сепак си право јасд барем имам храброст кога сум виновна да се извинам
^ Бојата на косата, должината и формата се тие, дури и делот кај очите Надолу нема ништо што потсетува на мене, а најмалку ставот. Ти?
^^ Ќерко како ма не си ја знаеш мајка ти??? Бојата на косата и на очите погодена.Ставот да,брчките да,е само јас сум малку побуцкаста.Ама само малку . Ти можеби