Па можда имам некои слични црти со девојкава, ама не наликува многу на мене можда едно 45%, јас имам некако пооштри црти, таа е помила на фаца. Ти?
Рохане должината на косата и ситните очиња Ти можеби вака [/quote] Па очите ми се слична големина. Друго нема слично. Ај пак да се обидам. Оваа слика ја најдов, освен должината на косата и вака те замислувам
Имам малку по округло лице, образите ми се такви насмевката и дупчињата се погодени, имам кафеави очи и носот не ми е таков, косата ми е темно кафеава. Како и да е, имам некои слични црти фала
Ај кажите нели ве погодив.. Лево cinderella5, десно MacaLove Спојлер Права pamelche Спојлер Десно Magnolija, лево Doozy Спојлер Plavusha17 Спојлер
Lux очите ми се поголеми и зелени носот помал и устата ми е пополна имам мала сличност со сега не во потполност но тука негде
Формата на лицето е таа,веѓите се слични(малку ми се потемни), носот не ми е толку широк и горната усна ми е потенка. Косата за некоја нијанса потемна и очите ми се темно кафеави Фала