Горде , неможам да најдам слика од како тоа јас те замислувам, ама имам некое претчувство,и од секогаш мислам дека имаш црна коса
Близначката на Не замисливата Гордана 10 Ајде кажи сега дека не погодив добро де ,косата ти е црна поздрав од Неозбилна морав мор Горде
. . . . ... ......................................Гордана од бајките и сестраи близначка ... ..................................................Добра ноќ и на двете ...
Малку повеке кажав кој на кој ми личи ама нема веза Мeне белки некој ке ме погоди како личам Julie Gordana10 Lux Snow-Queen Lilit Trendafilka
кravce ми личи на некое мало, слатко, неодоливо, мило, мирно, со убави очиња ... Спојлер кравче Мал ремет за никот, се надевам не се лути. Сериозно, девојкава ми личи на Само прамените што ѕираат малце посмеѓи. Doozy Спојлер Ваков љисиц те замислувам, може со некои измени, ама во секој случај со виткана коса. ТрендафиЉ Спојлер Стилот на облека ти го замислувам вака, не те поврзувам со девојката. Серафима Спојлер Исто така не те поврзувам со девојката, само те замислувам со кратка коса како нејзината, и како се подготвуваш за презниците. За останатите немам сеуште претстава..
Немам ништо заедничко фала за обидот, можат тие што ме имаат на фб да кажат на кого им наликувам зошто ме знаат, не мораат да ме замислуваат.
се знаеме лично? Од кај ме позна? Па богами, повеќе си личам со оваа на првава, него со оваа на вторава слика
Нажалост ова е форум и таква е темата Ми личи на... затоа и поставив слика секако дека не можам да те погодам незнам зошто но мислев дека си слична како оваа девојка како и да е не сум те погодила не е ништо страшно нели?! поздрав
Ха! Косата ни е слична макар што мојата е потемна и подолга, очите не ни се исти, а образите се тука некаде, не наликува на мене, ама има сличности. Нема што да жалиме ричи, секако дека не е ништо страшно, поздрав.