Мишела никогаш не ја отварам темава и сега случајно погледнав и оп, мене ме замислил некој Ти благодарам за сликата, ме расположи и ме насмеа. Вака од далеку личи на мене со косата, од тоа што можам да го видам од ликот нема некоја сличност, а и ногата уште да ми беше вака долга ќе беше одлично Другата половина ми е пута два од типчево, ама целата слика и емоцијата што ја предизвикува личи на нас.
Да ти кажам право, кога ја видов сликата, прво во очи ми падна косата на девојката и си реков - ете ја Мимс! Спојлер И ќути си таму, си знаеме јас, ти и (речиси) цел форум каква нога држиш. Плус - оваа е на штикли. Кога ја читам Јагода 123, во глава ми доаѓа слика на Кеира Најтли. Е, колку си личат - не знам, ама исто како што Лилит ми е асоцијација за Меган Фокс, така и Јагода е за Кеира.
Како мала бев плукната на неа - најсериозно , што во фризура, лиценце такво заоблено, па и бојата на коса ми беше иста - германско руса, како што би рекла мајка ми. Е, сега многу сум изменета и немам сличности со неа. Спојлер Па к'смет невиден, и бојата на косата ми потемне и тоа многу.
-Бојата на косата е таа, а и обликот на лицето исто така. Јас имам темно сини очи и обликот ми е маааалку поразличен. Устата пак е сосема поинаква. Веѓите скоро исти, да не речам исти. Блиску си!
Косата е потполно иста, друго ништо. За да дадам реални одговори се консултирам со љубениов. Тој вели дека освен косата, немаме ништо друго заедничко.
M, не баш. Русокоса сум, ама малку на смеѓа мава мојата боја ; имам медово-кафеави очи, покрупно носе - устата е тука некаде и обликот на лицето е речиси ист (само пределот кај виличната коска кај мене е позаоблен и не толку истакнат). Ееј да - клучната коска, долгиот врат и кошулката со беби-јака се полн погодок, Јагода. Ти благодарам.
Росонерка. Начисто сум заразена со серијава, абе се опседнав, не можам на раат да седам и на форумов од неа, ама тоа е веќе друг муабет. Спенсер ме потсеќа на Росонерка - висока, згодна, слабичка, мислам дека имаат иста или слична боја на коса, а дали си личат вака - нека каже таа. Сепак, мене секогаш кога ја читам ќе ме потсеќа на Спенсер.
Тие што ме знаат нека кажат(мислев на фб) ама мислам дека не си личам многу, т.е не личиме воопшто, ама јас сум уште поубава од неа Колку сакам да знам на која позната личност наликувам ако воопшто наликувам, ама мислам дека нема ко мене ваква лепота, јас сум уникат! зини усто да те фалам...