k.i.m? Mishela ми личи на некоја мила и многу симпатична девојка,е ај најди слика Мислам дека имаш не многу но сепак заоблено лице,прекрасни заби и долга коса,е сега боја на коса...Претпоставувам некоја нијанса на кафеава потемна или посветла
Јас секој пат кога ќе те видам низ темиве Јаготка, автоматски ми доаѓа слика од Блејк со темна коса. Врска немам зошто, и од каде ми спопаднала оваа идеја, ама ете . Исто, кога ја читам Гордана, ми доаѓа одма слика од Лорен - онаа што победи на Евровизија. Повторно не знам зошто, можеби ради тоа што еднаш ми се чини имаше спомнато дека има црна коса па јас сум си увртела нешто во глава А да, истото ми се дешава и со Хипстер, за неа уште од почетокот имам некоја слика од Marcia Cross.
Ме насмеа . Да, имам црна коса. Инаку немам никаква сличност со таа Лорен, ич, ни малку Ти благодарам
Не Најдов некоја сличност во забите (колку да не е без ич) друго немаме ништо заедничко. Ти пак многу, ама многу ме потсетуваш на Rachel Bilson, во право сум?
Анабелче,сум те прочитала и еднаш порано, да ми имаат кажано дека сум ги потсеќала,али вака сеа не толку. Како помала косата ми беше така црвенa баш како нејизната, ама сеа ми потемне многу Инаку можеби,незнам има некоја чудна поврзаност да, али физички многу многу не си личиме. Имам иста фризура иначе Имам покрупни очи и немам брчки сеуште Јас сум се обидела да те замислам многу пати, незнам и некако те доживува како Софија Буш или Џоана Гарија. Не толку по лик можеби туку по стилот дека сум манијак по серии,па ти си ми се совпаднала со нив две во неколку серии што глума скоро... Спојлер или
http://images6.fanpop.com/image/photos/ ... 00-700.png На Џенифер Лоренс а можи и на Миранда Кер ама не можев да најдам ниедна лика од неа со толку виткана и убава коса како твојата
Ако ова се однесуваше на мене, јас сум природно плава висината ми е тука некаде, малку повисока можи и имам покружнна фаца Сепак фала многу