Освен тенот и можеби светлите очи не гледам друга сличност. Формата на очите, јаболчниците, усните дури и ушите се различни. Стилот и косата истотака. Tи?
Лелеле невозможно е! Ме погоди, иста ваква сум, само шти имам зелено очи и портокалова коса, но порано имав кафена(природна), баш иста како на сликава! Ти на Кендис некако многу ме потсеќаш... Спојлер Како што пишав горе на девојката од SnowWhite91 изгледам! Инаку ти ми личиш на Миранда Кер! Спојлер Ту, ту и двете манекенки ве направив! Поздрав
за мене ( ) Иначе, од Кендис ни К-то напред го немам Можеби нешто малку усните ... ... ма кога ќе размислам подобро, ни тоа не ни е слично
Спојлер ! Па, може да се каже!! Очите ми се исти, исто и косата, формата на усните ми е поразлична!! A ти можеби ваква си! Барем јас вака те замислувам сега:
Си листам јас низ Авон, онака кежуал, и застанувам на една страна, се загледувам во девојкава и си викам Хм, па оваа личи на Анабела
Па океј, знам лесно е само да се пише „А јас ?“ „А јас ?“ „А мене? Па ставајте и за другите? Вака некако, главно во готик стајл! Вака.. Спојлер Не гледајте ја позата, туку изгледот Море знам јас како изгледаш, ама ајде кога не знаев како те замислував Anna-Banana - Elena-97 - и тебе те знам.. Еве вака: Glossy-girl - без толку многу шминка
Lella благодарам што одвои малку време за да ме замислиш, иако немаме ниту една допирна точка со Алисон. Немам права и плава коса, такви очи, нос, уста, но ти благодарам, обожавам да гледам како ме замислуваат. Можеби, ти ?
Lella тотална утка ) Инаку danichap ептен ми личи на пејачкава..незнам така ја замислував од почетокот