Fairybell ...chekaj...bez potpis ne se vazat... Gordanche avatrcheto e predpranichno... da bidam i jas po privlechen...ne strasheno,..taka malku... deneska edna preku red,..ne ne druzi,..aj da ne plache...
се изначудев кога ја видов сликава погоре....ама после ми текна која беше форумџиката....само ми се чини или девојчето се изгуби...одамна немам видено да пише некаде hock:
lilit izvini sto kasnam SREKEN RODENDEN i navistina mi e krivo sto ne uspeav da kasnam od tortata i od drugite saltanati
ok marley no problem и јас ќе почекам за слика и нема да бидам досадна ilent: ама само ако ветиш дека ако бидам почеста со м ислења на форумов ке ми пратиш и мене.pleas
...julie da znaesh kamo mi trgnalo deneska so edna... ...ako me drzi do utre...moze na site po edna...
Marley,немој многу да се заигруваш мојата е како цртана,ќе барам нова пореална,да знаеш.Туку пак да те прашам,за сигурно,ти да не не подгледнуваш од некаде,сите?За сигурно да ми повториш А?
кате прашуваш нешто што се нарекува деловна тајна немој така...бизнисот на Марли со сликиве се доведува во прашање со вакви сомнежи :roll:
Kate znam eve vidi...tvojate e crtana...ulje na platno... jas ti pustiv akvarelche...da ne bide mnogu masno...
Хахаха,ти колку си итер Е додуша,како првата имам една во црно бело на мобилен,многу е слична,и за оваа речиси иста,само имам баш темнокафеави очи,речиси црни,ама нека се и плави,убаво ми стојат И не за џабе си ја ставив како аватар
Julie...jas i srekja dva razlichita pojma... nishto dodeka ne go ispotam gazot... a ne uzivam bash vo toa...