Ех, да си имав вакви полни усни Потенка уста, подебели веѓи. Иста форма на очи, слична форма на нос (само малку помал). Косата ми е потемна и малку пократка, а тенот посветол.
Јас Jenniffer, ја замислувам, вака некако Спојлер Anne15 Спојлер Значи сликиве се од интернет, да не помисли некој од фејсбук дека ги преземам. И, мене како ме замислувате ?
Јас kortisaki ја замислувам како корејка. Дали е ради аватарите или името ми звучи така, не знам, ама не можам против мојава машта и тоа е тоа . Спојлер А вака: ќерќичето на кое гледам цело време му нарачува нешто од интернет
Јас Мадам-А ја замислувам баш вака : Како некоја грациозна но во исто време и многу мила и убава девојка/жена . А јас ?
Дали е поради аватарите или не,не знам,но секогаш вака те замислувам,нешто вака,во готски стил со темна коса.
Ова за мене ? Иста боја на коса и иста должина , Кафени очи и иста форма на очи , малку подебели веѓи , сличен нос , малце подебели усни .
Niki ти ваква. Ради некој претходен аватар. Имаше уште неколку девојќи на кои сум им ги заборавила никовите што кога ќе видам црнобела слика со девојка со цигара, на вас ми текнува. Едната мислам дека беше Најубава и некое бројче, аватарот и беше: калуѓерка со цигара