Ќе ви е**м и тема и се', не ви идам веќе таму, ме промениле жими газов Ако јас не сакам ни Горниов не ме променува не па вие
Продолжение.. @vichy @Deemy @bittersweet @PUPICA @Lady Phoenix @promeneta ли е мачето ли е,не ми кажа убаво ламбата. @Strumka22
Така ми личат шо. Се споиле горниот,надзорникот и темата. Ваква брзоплетост од познатата Бриџит? Само свето тројство може да издејствува. Или има симпатија,трето нема. Туку ај таму да се прибереме да не правиме тука плус минус чЕтересе. Не ни личи на годините.
@galapce ма, во цел голоШтилок јас (или Енџела ) нокти лакирам, па и со витлери на главата, wtf ?? Барај друга слика ајде, не лакирам нозе јас, некоја друга е таа . А @Bridget ми е плукната Клеопатра (Елизабет Тејлор на млади години ). Таква барем ја сонував .
@ninja35 описов --------couple-with-laptop-in-bed-man-at-computer-woman-upset-and-angry-looking-at-man
@vichy ,исти сме.. само она е малку поубава од мене. Ти...Emilia Clarke Спојлер @Deemy прашуваше, што да се правиш со косата, те... бранувај ја... Rachel Weisz btw. Спојлер @ph.orhideja , Emily Blunt Спојлер @Bozica1980 ..Freya Mavor Спојлер @Abrakadabra ..Gemma Arterton Спојлер