Што е ово сите ме замислувате гола/полугола? Треба да бидам загрижена? @galapce Да не ме демнеше од грмушки за да ме сликаш вака?
@ph.orhideja Спојлер: . @Someonespecial, патем - таа сум, ме погоди. Спојлер: . @Bridget Спојлер: . @julie77 Спојлер: . @zhap4e Спојлер: . @galapce Спојлер: . @Rose96, за тебе мислам се договоривме Спојлер: . @danichap Спојлер: . @Magnolija, сакав да најдам и за тебе, зашто ти, нели, ме погоди. Ама не можам да најдам ни една што личи на тебе. Ќе се потрудам пак.
@Deemy остани ми така убава Во душата мислам дека сум... така некако, Ливинг. Инаку, нежно и осеќајно биќе сум и така и изгледам
Дете, не изводи. Ако јас можам да се соживеам со онаа задница и онаа на Вичи.... Ај, „дебела“. Не драми (да не продолжуваме со муабетов...со оф-топици. учи таму)
Ок госпоЏице, како што ќе кажете А и подобро со твојата лепотица да се соживеам, отколку со плавушиве што ми ги постираа
Еее, косата ми е порасната, не ми толку кратка, поатлетски сум градена од оваа, а тетоважи мразам - и на мажи и на жени. Ама у обликот на лицето, си личиме
@LivingGlam ако, ако, ќе запнеш малку повеќе. За мене @zhap4e секогаш ќе биде бринета Тејлор Свифт, со темни очи и во шпанска верзија...
@Magnolija скроз Тејлор. Ќе почнам да и ја слушам и музиката заради целосно соживување со ликот За тебе.. само косата обично ми доаѓа во глава - плава, густа, права, рамно сечена. Sophia Monk Спојлер
@zhap4e косата, очите, обликот на лицето горе, долу, дури градите и рамениците се погодени Како што имам таква црна маичка, мислам дека во телото и косата како себе да се гледам. Уста... ај виш, горната ми е потенка, вегите ми се подебели. Значи те погодив како Тејлорка, м? Оваа и ја сакам со спот, со се, да влезеш во филм...