@Bozica1980 само под туш сум таква. @Magnolija .. понекогаш баш сум во нејзин филм, или она во мој. Особено кога кршам коли Ок, не се случило ама, кога би се случило, така некако би изгледало. Шпањолскиот тип на Телјор е баш јас. Како и да е, благодарности.. ова е прв нејзин спот и песна што сум ги ислушала до крај. @Salome ме ќејфи момата,манекенка. Тамам ми е. Во друга прилика, скоро, ќе те побарам и јас тебе по нетов.
@Salome ...еве те, Felicity Jones Спојлер И.... прогласувам МОРАТОРИУМ... недела и повеќе ќе ме нема од темава. Се изморив.
Аааа, фала пуно, не сум видела. Малку личиме у фаца, сами јас имам пополни усни и не ја држам устата отворена
E Ливинг, и ти мене ме погоди... у срце, со комплиментов Софи ми е преубава и ѝ ги обожавам песните... а за сличност, само косата тука некаде (и тоа малце потемна oтколку на сликава) Тенкју @zhap4e Спојлер @Magnolija Спојлер @Ginger^ Спојлер @julie77 Спојлер @Umbrella22 Спојлер
Повеќето како плавуша ме замислуваат, дали е тоа некаков знак @Роберт 7 Имаме некои црти, ама јас сум темнокоса и темноока
@Bozica1980 Бошке, ова погоре од @Роберт 7 ептен ме бендисува за тебе Мене @Deemy некако ко ружњикава ме гледа
@Sky-butterfly Ааа немој така мене ми е преубава женскава, погледни ја http://lipstickattack.blogspot.mk/
Последно... обеќаем пред себе! @Someonespecial ....Odeya Rush ..тамам сум. Спојлер @Роберт 7 ..некој си Жабар, актер.. Raoul Bova Патем, Тајра е иста ја..дури мислам дека душа би дала да е јас Спојлер