ај ќе побарам некоја сликичка на нет што ќе ми личи на тебе и ќе ја ставам овде иначе те замислувам височка,слаба,со костенлива коса и светли очи и некој рок стил или сега популарниот емо-стил кај твојава генерација Абе до некаде ме погоди Височка да,ама за слаба... ќе си причекам уште некој месец меѓутоа битно на добар пат сум косата таа е очите тие се (сини ) а за емо... емо многу мразам. Едно ставно не ми се допаѓа нивното сечење вени и нивниот црно бел свет.
ФоленЕјнџел па ти многу мала си била, јас сега видов... јас те замислував накај 20ка и кусур дека тераш.... ништо од мојата бујна фантазија, сеа не можам толку брзо да те замислам у друго издање
ок битно нешто сум погодила значи рок стил....емо дефинитивно отпаѓа, јас и онака го напишав колку за резерва дека гледам хит е меѓу твојата генерација.....а и јас не го сакам ич ти многу убава си ме замислувала како Пенелопе Круз мене ми е многу убава типката ама можеби само 30% црти имам како неа
косата ќе порасне....а ставата ќе ја дотераме и ќе биде витка шала на страна..... ок јас вака те замислував ops:
фала Катја конструкцијата отприлика ми е таа...сега сантиметрите се помалце косата така некако...очите ми се светло кафени....и помали ми се усните - не толку сензуални и тенот е погоден
Tаман рбота јас ли да не погодам иначе девојката мене ми е топ ...а и поласкана сум што ти личам на Џеј Ло :roll:
Катјааа.... и повторно ме замислија како плавуша.... стварно треба да менувам аватар Очите ми се светло-кафеави, усните многу многу помали, косата темно-кафеава и ептен виткана.... Фала на трудот сепак, прекрасна е девојкава, башка и хипи е, стилот си ми го погодила