ллеелеее ке треба да си лупнам слика од мене јас косата ми е мн подолга, имам послабо лице не ми се толку надуени обравчињата и потемен тен :up:
Косата баш ја погоди, само црна ми е мене, и вегите ги погоди, устата тука негде, ама носот неееееееее
Ех комшике, се гледа дека во живот никогаш не сме се сретнале јас и ти Камо да бев тоооолку висока (незнам зошто, ама сите на форумов како висока сте ме замислиле). Косата бојата ми е тука некаде, ама ми е мнооооогу виткана. И очила носам, ама по потреба и тоа по дома.. Градите некогаш додуша и ми се такви....
Еве слики и од мене,мислам дека Хипица и Го Грл си личат со девојкиве на сликиве,незнам,ама претпоставка...
па штознам Гордана.....вака на прв поглед очите ми се таков облик...ситни малечки...друга сличност неможам баш да забележам како и да е ФАЛАААА
i mene donekade ste me pogodile, samo sto gradite mi se malku pogolemi i kosata mi e vitkana fala vi na site
Е сега е таман И да то кажам право, за мојата слика многу посветла нијанса на косата, ама веѓите, очите, освен бојата(кафеави, дури црни ми се), носот е таков.Фала Еве за тебе и за малото една
pa kaj ste be luge gledam deka go prodolzivte"zanaetot" na marley i da vi kazam milo mi e...ama posto odamna se nemam ukluceno ke mi treba malku vreme da gi procitam komentarite za da upadnam u muabetot i da dadam i jas nekoja slikicka...
Епа вака, прво за сликичката од Горде: Формата на веѓи и очи е таа, само што очите ми се светло-кафеави. Косата ми е виткана и потемна од таа на девојката. Носе, обравчињата, запчињата, оштрата брада... си ги погодила. Ама устата помалечка ми е Не е лошо. За онаа на Кате: Косата е таа, малце повиткана. Носот дефинитивно е тој, шпицаст. Веѓите ми се поретки. Трепките се такви големки, а усната мноооооооогу помала. И поголеми обравчиња имам...
Па да ви помогнам малку, не ме бива многу за разликување ама јас самата себеси сум се оценила вака, па сеа ти што ме знаат нека пишат дали сум у право...