Инаку се сложувам со 2468 за Лизалка дека си поубава од таа на сликата (твоја) и повеќе си личиш со онаа на сликичката од бројчето А за мојата сликичка Лизалка, да не беа само шишките и ќе ја биднев Еве како ја замислувам 2468 (како медена бринета ја замислував, ама прочитав негде дека црна била па...):
ааа 2468 ми се допаѓа изборот, од аспект што има заеднички црти со мене, ете и Хипи чим се слага добро е... Значи ја од сега да не погодувам, ни самата себе не се погодив
ФАЛА ви за сликите сега да ги прокоментирам: ...од сликата на Кате челото ми е такво високо и ми се прават дупчиња на образите кога се смеам ops: ....а тука некаде е волуменот на косата, ама ја пеглам па не се приметува ....Бона многу си ја погодила бојата на фустанот :up: а за останато баш и не си личам, црнка сум...ете може ушите така поголемки ми се или јас барем си мислам дека ми се големи :? уште еднаш ФАЛА на сите што ставија сликички лав ју ол
мило ние сигурно личиме :roll: девојката ја постирав зашто личе на мене :up: важно се пронајдовме и двете
јас 2468 те замислувам како првиот аватар што ти беше со таа девојката, не знам зашто ама на таква девојка ме асоцираш, во право сум?
ааа шилеа, не... како и сите други и ти ме замислуваш со светла коса.. ама црна сум ти јас И неам пеѓи, а баш сакам слатки ми се а за тоа не многу висока погоди, може да се каже ич висока
Ајде Кате да каже од кај ме знае значи не дека јас толку мислам дека сум како лонгоријава...ама мнооооооооогу луѓе, да не речам сите ми кажуваат дека сум ептен слична на неа...а карактерот ми бил како ликот во очајни домаќинки ...значи да...толку сум висока..таква коса..очи...муцка коњска заби, јаболчници...ама јас некако сепак не мислам дека личиме иако тие се цртите...ама другите :roll: коментарот на свекорот мој..во контекст на муабетов...му вика на дечко ми...ти очајни домаќинки глеаш зашто оваа Лонгорија е иста Енца
ќе жариме и палиме ...а кутриот мој бивш прв ги најде сличностите...уште по првата епизода тоа дека ич не беше напатен од мене...никако
а што така не ставете ваша фотографија тука или па линк од фејсбук, да си се видете една со друга, а не вака да се мачете да погаѓате )) се зезам, супер ви е ова па ајде баш ме интерсира како ме замислувате мене или мене воопшто не ме ни замислувате
Не знам Енка, ама од првиот ден на форумов, за тебе само таква слика ми иде, само таква, со потемен тен , такви очи, такви јаболчници, едноставно интуиција И мило ми е што те погодив, и да сакам да те замислам поинаку не можам :roll: Навистина ми личиш така :roll:
Кате Си ме погодила. Обликот на лицето ми е таков,очите,бојата на косата е само фризурата ми е степен до горе. :up: