зашто бе виножитце мислиш не сум убава само очи такви немам, и гради...за жал...другото....исто , ама газот баш така нешто ми е морам да се пофалам .... п.с. благодарам многу лижавче ...и бтв и звездичкава ме погодила....посебно цело лето кога сум исончана сум баш таква... и сите ме замислувате убава...лелеееее ...срцки бе срцки...или јас толку се испофалив :roll: ...ај јас некој ден сите ќе ве испоставам...за сите имам сликички во глава...само да ги извадам и ќе ги пуштам тука гушкии
Лижавче мене ептен си ме утнала а да си ставиме слики ние од нас па сигурна сум многу ќе се изненадиме е ова ми е Рејнбоу
Интересно ми е кај сите аватари шо ги имав до сега сум свртена со грб, нигде не ми се гледа фацата,, и затоа сите ме замисливте лошо :? чудно т.е. не сум јас , тууу се нервирам ке ви ставам моја слика да ме видите
Enca и јас како и другите те замиславам како мноооогу згодна девојка, само сликата ептен беше провокативна
Незнам зошто ама enca.69 ме потсетува на девојкава од Шехерезатката,смешно но незнам на неа ме асоцира
Па Хипица не е ова да се даде точен опис, туку како ти личи некој. Ако очекуваш некоја да те погоди слика и прилика ќе си почекаш. Па кажи си отприлика си личиме и done deal
Јас не ја искритикував што не ме погодила, само си кажувам И не очекувам никој да ме погоди. По секако ова за забава го правиме. Буфче е мојата
значи Горде немам ништо заедничко со девојкава, ама и мене ме потсети на мене .... незнам зошто може да е до ѓаволестиот поглед а инаку и мелани а и сите горе доле ме гаѓате ....тоа значи не иста, меѓутоа цртите, косата горе доле тие...и една тајна да ви откријам...не сум до толку, до колку на сликичкиве убава ....a и играва е кој кого како замислува нели, не да се погодиме која која е
Драги мои, повеќето ве знам и глупаво е сега да ставам слики, но ајде да речеме вака сум ве замислувала пред да ве запознаам. Kate21 Go Girl ја замислував речиси исто како на автарот Hipica, знам дека не си со плава коса, но вака те замислував Annath, веќе ти кажав Gordana10, не знам зошто ама за тебе имам ваква слика како Сандра Булок