enca.69 follenangel, малечко тебе те замислував цело вакво слатко мало ама со црвена коса не знам зошто, така ми се моташе низ глава
Хмм ок формата на лицето, а во ништо друго не се пронаоѓам. Инаку Го грл помлада си нормално само така визуално ја ставив сликата, зошто те замислував како и на аватарот.
Емче, тука некаде Ама јас за тебе не можам да најдам соодветна слика, нема љутиш, ќе ти дадам и на тебе
ДивАнгел може не си плава...си сменила аватар...ама јас вака те замислувам успат многу ја сакам комбинацијата во која е облечена девојкава
уште некоја дополнителна слика...позајмено од темата фото&сликарска уметност 1. сликата која Хипи рече дека потсетувала на мене....еве мала помош во тоа како ме замислуваат 2. слика која ме потсетува на Хипица....со нејзиниот принц
еј бојата на очите ми е таа...светло кафени многу убава сликичка....фала :up: јас може и нема многу да погодам...ама впечатокот ми е некако - романтичарка со поетска душа и уникатен начин на изразување..
оооооо.... сум ти кажала некогаш дека си срцка? Ме погоди со сличево... е баш како мене таа типката А Шилеа иначе има кратка црна коса
Kate21 иако имаш русокоса девојка на аватарот, мене ми се има увртено во глава дека си со потемна коса, како девојкава горе А мене, ме погоди во должината Само бојата ми е кафеава, а исто и очите
^^^Е па Шилеа, и реков дека со потемна коса, ете ти била кафеава А јас сум ти ептен русокоса, и не личам со оваа. Ама интересно е тоа што ни се вртка по некоја слика во главата
HIPICA sorry off topic ali po opisot sho go dade ja znam edno devojce od Oh isto 18 god Martina da ne se vikash ?
epa vaka,imam eden predlog, ne sakav nova tema da otvorampa mislev ovde da pisuvame sekoja da se opisuva sebesi (nadvoresnosta ) -ocite, kosata, stilot itn itn,pa potoa spored opisot koj kako ne zamisluva. dogovoreno ?