ajde da pocnam jas. visoka 1 i 70;boja na oci kafeava plus dolgi trepavici se oblakam sportski onaka lezerno,no i elegatno, zenstveno zavisi od raspolozenje ne se sminkam kako sto poveketo pravat no sepak od toa koristam samo sjaj za usta i kreon dr nisto,no sepak sum ubavka imam dolga kosa svetlo kafeava i ne se kitam ko elka mislam deka dovolno opisav pa sega ajde da vidam so kogo ke me sporedite
jas imam zeleni-kafeavi oci (vo leto poveke licat ko zeleni a vo zima poveke kafeavi ), temno kafeava kosa, 1.67 sum visoka (iako za taa visina imam malku kg-50 ), se oblekuvam i sportski i elegantno-zavisi...
Шилеа ја замислувам како девојка што постојано опкружена со книги,хартија и пенкало. Со доста интересен речник и многу разумна девојка... а за надворешниот изглед имаше постирано една слика што точно ја прикажува како што ја замислувам. А ако не и ја видев возраста ќе ја сметав за постара личност А што мислите за мене?
:y: pozicijata (koga se slikam sekogas takva pozicija zemam-ne znam zosto) ,super e inaku potemen ten imam i kosata mi e vitkana fala lalez
Иии јас сега ова го гледам...бојата на косата иста...скроз!Тука некаде си,си ме погодила,а и тенот,нијасна,две сум посветла,белец сум ипак хахаха! Браво!
bona,bez komentar ubava, zgodna i neophodna.isti stil za oblakanje imame , lesno bese .no i ti mene me pogodi :y: samo da spomnam za tenot da ne e od pudrata?? mala sala pozzz..
ne be od pudrata, tenot mi e nesto ko mojot avatar i na lilit, ni mnogu temen ni mnogu svetol, nesto megu zona
хах браво бе Бона,мој стил дефинитивно,а и изгледот богами може да пројде само косата најчесто ми е скроз права
јас имам кафеава накај црна коса долга,па некогаш ја пеглам но во последно време ја носам виткана (сакам локнички) имам бел тен како духче висока сум 1.64см тежина 55,имам кафени очи и мало муце обожавам да носам и спортско(денска шема) и елегантно навечер,многу многу многу сакам големи ташни,имногу убави чевли па да може тоа некако да се комплетира,сакам марами,шалчиња...така некако....позз
па тоа ми беше целта,коплетно да ви го доловам мојот изглед па според тоа да видам како ме замислувате,а како што гледам и бона имаше дадено детален опис...