http://cdn.huddler.com/c/c9/c9d08a35_htf_imgcache_38456.jpeg по сликата гледам дека си атлетски градена како девојкава...башка бринета е
Хехе девојки фала ви што се потрудивте, но незнам зошто сите ме замислувате со светла коса Напротив, бринета сум Косата во последно време ја носам виткана, висока сум околу метар и 70тина сантиметри... Па се надевам ви помогнав малку Ве гушкам сите и сепак благодарам за трудот
кога ќе види хипи како ја замислувате ќе рече: “ ова е 5367291395049 пат што ви кажувам дека не сум плавуша “ хипи сите те замислуваме ко плавуша
Да ви кажам, сеа може ке ме караат, ама ке си зеам за право... Бројче многу личи со таа првата слика на анџелина од блиску кај што е.... ептен слична.. а хипи... не сте ми ја погодиле баш
ете сега и моето право ти го давам, пошто истово ќе го пишев....и ете хипи немора да се фарба плава ама некај па пегла почесто косата
штом така вика Лижавче и Гоу, може и така е баш сама себе и не можам да си се оценам ама со таа втората слика, во позадина што е девојката ептен си личиме
Бона погоди што ќе речам А и стилот.... па не сум БАШ таква. За пеглање можда и ќе ја пеглам, ама живот давам - плавуша не бидувам!
Хипи: Хипи ја замислувам како откачена девојка, со свој став и е главна во друштво и најпаметна, секако. Секогаш е облечена најубаво, во разни бои. Исто така ја замислувам Хипи со афро коса, што многу ми се допаѓа.
Ха! И јас ви давам подршка со цело срце Негооо ,сега јас треба Ангелче да ја погодам каква е? АЈ ваљда ќе те погодам Ангелче .. Вака нешо ?