Ангелчее... во разни бои сум - ДА. А за афрото....можда, ако ја исушам косата со фен Иначе ми е поприбрана. А еве за Гоу
закон си бе Хипи....и викаш на оваа личам а? можиТ туку се смеев за описон на ангелче...најубава, најпаметна, главна, ехеееееее многу комплименти немој да си се дигнала иако во право е и флизурчето ти го погодиле P.S. ани деколтето си и го погодила, а тенот малце е утнат е ќе ме убие Хипи за ова
Може да ви се умешам женски ?Примате друштво ? annii ти ми личиш нешто слично на ова Те погодив ? А мене каква ме замислувате ?
Леле срце колку си ја погодила не си свесна.. едно големо за тебе !!!! кај ја најде жити се... А мене одамна не сте ме замислиле, скар
Хаха леле ани ме изнасмеа за вери Анни, со првата слика си ме погодила у фацата, само косата ми е долга и црна, а тие доле послабо
лижалке шлакната си кога ќе најдам сега една слика со црнечки плетенки ќе постирам овде туку вие ми дадовте улога на една од цуриве во сексот и градот, пак добро поминав...не сум саманта (не за сексуалните активности туку по скандалите и помладите момчиња)