E па Бона по нешто има Ама подолга ми е косата и никогаш, ама баш никогаш не зинувам толку кога се смеам . Инаку поминува
ирена вака знам дека немаш вакава боја на коса ти ги имам читано постовите но во мојата глава ти си баш вакав и кога ги читам твоите постови ме потсеќаш на една школсак те замислувам висока(не многу)слабичка,со потемен тен како на сликата,и со чисто лице и нежна кожа....позз
Леле annnni што убава замисла за мене имаш Ама далеку сум од ова. Не сум висока, имам долга плава права коса со шишки, кафеави очи , нормална тежина и желба да симнам некое килце. Си ми погодила дека имам чисто лице и средно темен тен . Фала за сликичката , баш ми се допаѓа како ме замислуваш
Бона јас дури сега видов дека има и за мене сликичка... не знам баш да проценам одалеку е , ама воглавном со таква весела фацка сум секогаш насмеана Ама јас и бројче сме твинс пааааааа у секоја смила на зборот
Има сличности само што може сум малку потемна во тен, а и добро исончана сум И со таа кај кате има сличности само што косата ми е потемна .