еве од мене уште некоја слика анннни ( со многу н ) ангелче шилеа (првиот пат утнав па еве нова бона-бомбона лижавче
Гоу само со потемни очи и црна коса.... и за некое време ќе ми биде таа должина... па таман ќе биде.... И многу ми се допаѓа спиаснието кај што се наоѓам... Вог, мај фејв
Вики па да речам делумно си погодила како изгледам,имам сличности со девојката на сликата,бојата на косата иста,може нијанса потемна,обликот на очите,веѓите,носот слични,само немам толку полна уста
Вики вака....бојата на очите, обликот на усните и носот ми се погодени...и тенот тука некаде фала и да ти кажам бројчето ја имаш погодено
бојата на косата да(добро малку посветла ми е ),инаку не ми е права,немам таква боја на очи,и немам такво големо муце...мало ми е....значи не се препознавам многу на сликата
Вики Не симе погодила иччч, башка оваа многу стара е , млада сум јас Може да ми го имаш погодено само обликот на фацата, ама не у толку исушена верзија јас за тебе би рекла вака
Angelce Kate21 (да видам дали сега ќе те погодам ) Viki44e Annni (со многу н не знам дали ги погодив )
Браво косата е таа,и иаа должина е и баш за бојота зборувам дека не ми е ни кафена ни црна тука баш ваква нијанса,ваква ми е буквално кога ке си ја исфенирам на врвоите ја превиткувам со фигаро,онака нежно,тенот ми е бел значи :y: Бојата на очи е таа,само трепките на оваа и се вештачки така да и мојте не се толкави,и често сум озбилна,така да и девојката е озбилна па малку ме опишува,браво за трудот си ме погодила!!! и еве ја вајлд чајлд
Анннни,немаме ниту една заедничка црта Косата ми е костенлива,природна ми е малку виткана меѓутоа често ја пеглам.Имам низок степен и подолги шишки.Очите ми се сини за некоја нијанса потемни од девојката.Тенот е тој,а усните ми се пополни. Не личиме ич
Лижалче премногу е дебела девојката хахаха не не не воопшто не личам А Вајлд Чајлд како прво не сум плава,имам многу погуста коса...не не утка и кај тебе
Бајлд чајлд Мало, устата, малку обликот на лицето, носот, тенот малку посветол, и додуша таа „малечка“ насмевка ми е секогаш. А косата(кој инаку фризурата е топ) не, ниту пак обликот на очите, освен шминката која во последно време за вечерни излегувања ми е баш таква секогаш смоки ајс, со темни бои
Викиче јас мислев за фацата не за телото, не те замислувам толку дебела не се секирај, баш напротив те замислувам како многу слаба девојка