WildChild, микс од овие три, ама сепак мислам дека третата слика е најсоодветна. - само со плави очи.
Annni, или не? Jас вака те замислувам, знам дека немаш шишки, по фризурата што ја опиша, ама очите нели на светло ти се вакви?
Косава ми е мааалку потемна,многу подолга и очите накај црно повеќе ми шараат ..Ептен светол тен имам ,формата на очите таа е ,носето ми е малку поголемо ,устата погодена .. Одлично како за прва
Ангелче на третата слика со Меган Фокс и не личам баш, но устата ми е таква, а и носот е тука некаде. Очите ми се за некоја нијанса потемни.Со Шерил Кол не личам ич, а формата на очите ми е како на втората девојка.
јас сакма да кажам дека вик44е вака си ја замислувам....и пак ќе кажам остричко во фацичка...така ли е битолчанче...
Леле срцкаа си ме утнала овај пат Не сум плава,туку темно кафена..Кафени очи...Само тенот ми е светол и острото фациче...Тоа си погодила
ама да не дека си плавуша туку дека си такво ва фацичакта ми асоцираш..инаку знам дека не си плава...
Бидејки многу малку сум на форумов сеуште не ве знам сите,еве ке ја издвојам Аннни како ја замислувам. Еве една фотка(се надевам Ани до негде ке погодам )и + увек дотерана средена
Марли, тоа Билчето така да не го замислуваш? Иначе за постов над мене, пуста Анннни, сите како Ванеса Хаџенс ја замислуваме
ама ќе ве натепам....сега ме зезате дека реков дека ми е таква косата,и за стилот малку .....а тоа не значи дека ми е двојничка Ванеса еве нека кеже Лижалка таа ме знае...