ха ха хаааааааааааааа лижалче...види се....јас ќе ти кажам дека нема никаква сличност,ама еве нека си каже лижалка да не и се мешам многу....
Хаха па аннни шо да не ми се мешаш нема никаква сличност... не не аннии грешка си... не ми е толку испиена фацата, и косата ми е црна, и неаме ни слични црти
епа штом лижалка која ме има видено кажува дека потсеќам на ванеса чекај да си ствама сликче: еве ме мене тараааааааааааам да се нашалам!!!!!
јас изгледа стварно потсеќам на ванеса ама и ти стварно потсеќаш на типката...браво за нас си ствивме сами слики
Лижалче ако беше таа слиакта посветена за мене нее .. далеку сум ја од неа -Костенливо - светла коса -Светло плаво-зелени очи кои и да ги стаиш нема да згрешиш и за другото оставам на вас
Оооо Ани што убаво си ме замислила, камо да бев ваква Косата ми е малку посветла и подолга , имам шишки , не сум висока... Ама убава е сликава, многу ја сакам Хајди .
Анннии нее па не сум толку стара некои добри 10 години помлада сум од неа Нее косата малку посветла и шишки на страна,устата не ми е напумпана и имам помало носе Јас Иренчето вака си ја замислувам