Марли останав без коментар и со една насмевка ама како и да е,досега има напредок во погодувањето на тоа како изгледам,но сепак има можеби некакви сличности,во однос на тоа како другите мислат дека изгледам ама не сум идентична со сликите кои се постирани во врска со мене фантазијата е интересна работа
Темава е малку постара, а јас дури сега ја забележувам, доста интересна тема, ја прочитав цела Повеќе работи што сум ги мислела гледам дека се веќе кажани па јас само ќе додадам нешто. Аннни - прекрасна девојка, секогаш средена од глава до пети, секогаш во тренд, во вкусовите сме слични бидејќи ги гледам твоите комбинации на форумов штикли, фустани.... Хипица - и јас се согласувам дека си многу здрела за твоите години и имаш многу добри размислувања и сфаќања, ама мислам дека и многу си ранлива, а те замислувам со многуууу виткана коса, секогаш насмеана и облечена во хипи стил али некој тренди хипик хахха незнам како да го објаснам ова 2468 - кога ги читам твоите коментари те замислувам баш така како што имаше пишано во една тема јас сум таа што кога ќе помине сите се вртат по неа Танја 6 - исто како на сликата, некако критички настроена( ама позитивно е ова) Кате21 - висока, плавуша, коса до рамена, строга кон машкиот род(и тоа многу), дечкото не смее да ти писне Душица Ск - за своите години можам само да ти кажам браво за размислувањата и одговорите кои ги даваш со толку многу сфаќање и разбирање, сметаш дека со разговор се може да се реши, а за изгледот... сигурно си главна во школо и не те оставаат на мира ова машкиве влезени у пубертет За останатите ќе следуваат одговори За мене има некој нешто да каже? баш ме интересира позз
Еве јас ќе кажам.Те замислувам како убава и висока.Мислам дека имаш кафеба коса (според аватарот) Мислам дека си паметна женска и не дозволуваш туку така некој да игра со тебе.Зрела и искусна си исто така.Поздрав. Нешто вакво:
јас само лижалката ја замислувам како црна женска со темен тен и со брановидна коса средно висока, слаба.. така е лижалке или??? а мене ме замислува некој????
^ За ани блиску си, ако смеам да кажам За брановидна коса си во право, ама секогаш ја носам пеглана, така да ми е права 99% од времето... За слаба исто така си во право Средно вискоа хммм па не знам јас се мислам дека се вбројувам во ниски а не во средно високи, не знам што подразбираш под средно висока Темен тен... пааа не ми е темен, ама не сум ни бела... средина некоја И тоа црна ти е погодено ако мислеше на косата А јас тебе вака те замислувам
пааа лижалке имам шишки на страна,ама не волку кратки и долга ми е косата, бојата на очите е иста носот приближно и устата ама забите не
хипи ирена (се разбира плава шишки-ептен убава) сесилија(ненормално кога ќе ја видам сликата ме потсетува на оваа девојка) душица-ск ангелче-милото шела бројче(знам дека не си плавуша ама гледај ја фацата) лижалка(тука некаде) мисс 89 вајлд багуфче ема.ск се препозна ли некој???????