Анннни девојкава ни малку не личи на мене. Само очите ми се таква боја. Сепак фала за трудот. Инаку во насмевката девојката што си ја ставила кај мене мноогу ме потсеќа на Хипи.
Хипи ме потсеќа страшно на една другарка, Висина 160-165, Тежина 55-60 Коса Костенлива и долга Очи Црни/Кафени Слуша Рок и Хипи Музика Пие пиво на тони и сака вотка http://www.hippiedistrict.com/hippie_blog/wp-content/uploads/2008/11/mischa_barton_hippie_02.jpg
Annnni јас воопшто не се препознав, сапак фала за трудот. Косата ми е малку потемна и фризурата често ја носам како сликата што ми е од аватарот и устата ми е како од аватарот и тоа. Очите ми се кафени и формата на лицето не ми е како на сликата . Ајде друг пат повеќе среќа
ај ќе си створам друга слика за тебе па ќе постирам за тоа како те замислувам до сега во моите мисли беше ваква!!!
...ne sum psiholog...ni pedagog,..ama ovaa ti e za posle maturska... ...koga kje pochnesh da se farbash...
Их, Марли е познат по неговите полн-погодоци! Само мене не ме погоди тогаш кога ни правеше слики, па затоа Марли хани, ќе те молам нова слика. Плииииис (треп-треп)
...Hipica,..nema shto da molish... ...reklamacijata ti e na mesto... ...nema garcija ama kje prifatam na moj troshok...
ццццц јас послабо пишувам во последно време и ме заборавиле бе ми личи на.... епа јас сум си најлична бабина внука така да си знаете
Марли дај па не биди циција Пушти ја фантазијата и креативноста малку повеќе па дај по една слика за сите
Julie ma ja na cicija ti licham,..aaa kje vidish ti...pva kje vidish... nego Go-Girl,..znaeme...se gleda po stajlingot...
леле марли де да видам ако може јас како ќе испаднам по твоите замисли и креации....и од мене едно плииииииииссс