хехе интереснооо баш на мене сите ми сте супер ликови и ако не познавам никој од вас а и нова сум на форумот
Да продолжам сега со некој друг...Еве Katja.efremova:ми асоцира на многу нежна девојка,со светол тен на кожата,многу романтична душичка,со мили очички...не знам дали е така ама мене тоа ми иде штом помислам на неа. Shelea и lilit,и двете специфични,со префинет вкус за уметност,строги во позитивна смисла,сакаат се да биде тип-топ и понекогаш сакаат да се откачат тотално tajna6-искусна,сигурна во себе и спремана да се бори,е сега физички се ми иде некоја слика на темна коса до рамен или маалку подолгичка Има уште,има,ама има и друг пат,да ги поразмислам Ајде сега вие малку
фала Кате...а ме погоди до некаде имам посветол тен и во очите сите ми велат дека потсекам на срна такви влажни и нежни ми биле а не сум многу романтична душа повеке уметничка А јас пак тебе те замислувам како згодна плавуша дали заради сликичката како девојка што секаш размислува што да каже за да не повреди некој и се мисли да кажам или не ..или па се лажам како девојка што го обожа својот сакан и неможе да заспие мирно ако не му го слушне гласот погодив а и некако кога сретнам некој твој пост многу те помешувам со танја 6 незнам зошто
E,гледаш погодив А и ти не си лоша со претпоставките за мене,целосно точни,посебно за тоа дали да кажам или не
Катја.ефремова, пошо ако не се лажам мислам дека е овен како мене, ќе речам дека е енргична девојка, па баш и не е по романтиките, сака акција, јасен став за се, тврдоглава често... и тоа.
tehnichki problem...moralo vaka...shto se mora ne e teshko... eve ushte ednash...tolku stignav...mi zatai tehnikava... ops:
Марли за трудот Мада шо ајде бојата на косата можда малце и си ја погодил, ама мојава е мноогу виткана, усните не ми се ни половина од на девојката , а богами и очите
Браво и од мене е бојата на косата ми ја погоди,немам баш четвртасто лице,а иначе сум црнкааааа,да тоа погоди, немам баш така дебели усни...
...fala...fala...temava na pochetok beshe Mi licish na... ...sega mi e lesno mozam da ve nacrtam...eve edna crtam... ...ziher kje ja pogodam...
По еден пост што сега штотуку го ррочитав морам да искоментирам за САРА Значи страшно ме потсети на мојата најдобра другарка и те замислувам така височка со црна коса плави очи и можеби носиш наочарки можеби сум далеку од тоа што си , ама ете таква слика ми дојде. А babyketi тебе те замислувам како скромна но сепак амбициозна, секогаш посветена на фамилијата секогаш располочена да дели совети и колку да е болен ке го извртиш на твој начин и нема никој да повредиш а пак ке му дадеш на знаење дека греши, како некоја плавуша (нели кажа дека си плава) онака таман ни слаба ни дебела секогаш дотерана и секогаш расположена за добро друштво, многу емотивна и се соживуваш со проблемите на лугето на твој специфичен начин.Едноставно единствена и своја. Сега хипица мало згодно и неопходно ведро и добронамерно девојче доволно созреано за своите години со јасни цели во животот и желна за галење и внимание.... Лилит ја замислувам како една префинета девојка со уметничка душа но понекогаш сака да го наметнува своето мислење, своеглава цврста и непопустлива а сепак добра мила и грижлива...и толку за сеа. Попосле пак
Marley ти дефинитивно немаш 40 години Незнам зошто, но секој пат кога ќе пробам да те замислам тебе, ми доаѓа слика на дечко околу 30та година, темен тен, кратка коса и дефинитивно имаш некаква врска со уметноста, сликарство, музика, можеби стилист или нешто слично и да, страшно многу ме потсеќаш на еден пријател, така тивок и умерен, но чуден, на некој свој начин. Позитивен секако Поздрав.
Да и јас исто мислам дека Марли нема 40 години,незнам зошто,сега незнам колку ми е точна женскава интуиција која не секогаш лаже,и штознам црн е,црни очи,со долга коса...токлу ми текува сега за сега
Shelea - девојка која го живее својот сон или пак се обидува, колку што е тоа можно во ова подзаостанато општество. Хипи стил, откачена, за некои можеби и дрска и невкусна, за други идол, за мене доста реална. Љубителка на црвено вино hock: Незнам, но на тоа некако прво ми текна кога помислив на тебе А и мислам дека не си баш височка и со не многу долга коса Позз***
WOW!!!Marly!!! Импресионирана сум!!! Кристинче.....+.....кајче.......И тооа безплатно.... Само морам да ви признааа дека не сум до толку убава.Не.не....И косата ми е малку по кратка и потемна иако понекогаш експериментирам со посветли праменчиња... Се мислам сликичкава да ја ставам на профил ама се двоумам....Во секој случај ќе се најде во моите фаворити... :up: