Мене сесилија многу ме потсеќа на женска што има свој стил,знае да се облекува,секогаш е средена убаво...и мислам дека е бринета
Имам и втора варијанта за тебе анннни, ако и таа не е точна се откажувам Инаку до багуфче убаво ме опиша за стилот ама од сликата само фризурата ми ја имаш погодено и должината, бојата на косата ми е малку посветла, и се ми е поголемо од тоа на сликата и устата и очите и носот . Ама него во скоро време ќе го средам . Јас сеуште немам створено слика за тебе. Анннни како втората слика, да не е бетер првата?
откажи се на оваа слика само бојата на косата ми е пододена неишто друго,немам таква широка насмевка,не ми е таков широк носот не ми е тква формата на лицето...
Мене ама ИЧ не ми е грда девојката, преубава ми е. Ама се е вкус нели? Знам дека рече дека потсеќаш на Ванеса, ама мислам дека не си баш таква незнам. Ајде, тоа е , привремено се откажувам
не реков јас дека потсеќам на ванеса тоа беа зборови на лижалака,јас негирав а таа потврди дека на неа потсетувам,меѓутоа секој си има своја замисла за девојките
срце ти секако дека си помила ама дека така го токмиш муцето,и очињата ти се закосени малку,и коста црна права ме потсети на оваа асекако дека ти си по мила и по нежна се рзабира и по тенот колку си бела оваа е темна!!!!
Мачко многу подобро е сега, значи устата може да се каже дека е слична, забите не- формата на лицето е таа само немам дупче на брадата туку ми е убава. Очите ми се таа форма само кафени, носот е тој , само сум многу поцрна од девојката, немам бел тен и среќна сум што е тоа така. Се на се ме погоди 60%, ама и тоа е напредок. Фала маче на трудот
Пааа... може да се каже... косата таман Само бојата на очите не ми е плава Annnni експерта си станала
не сум до толку убава помали усни, очи-зелени неам ( а баш би сакала да иам ),и права коса аннни ти (и во други теми сум постирала) ми личиш на ana beatriz barros ( од тајната на викторија )