чуден феномен....сВе лепотици на фемина знаете како е работава....еден впечаток оставаат членовите овде, друг кога ќе размените мсн, скајп, фејсбук и сл......а сосем трет кога ќе ги запознаете во живо јас за старите членови имав постирано слики отприлика како ги замислувам.....новиве не ги читам многу, затоа што немам време, па неможам да си создадам некоја слика за нив еве вака некако Марли
амии...бојата на очите е таа,косето си го правам така понекогаш,веѓите се тиа само аглите ми се по поткренати,носето ми е поубаво,розов кармин не ставам,ама па затоа така си го токмам муцето така кога се шмизлам!!!!! (има нешто погодено)
За лолипоп23... Мене баш си ме погодила само што косата ми е темно кафена,веѓите подебелки и очите кафени.Инаку буцкастите обравчиња ми се баш такви како овие А ќе ти одговорам и за Душица дека не е баш таква како на сликата.Само бојата на косата си ја погодила
е зошто па не сме грди....јас лижалка си ја замислував како лепотичка меѓутоа таа испадна ЕПТЕН ЛЕПОТИЦА,поубава и од моите мисли во мојата глава за неа,незнам каков впечаток сум и оставила јас неа кога ме виде,ама како и да е мора некако да си се замислуваме
НЕ реков дека не се лепотици членките....само онака на шала прокоментирав дека сите лепотици на фемина се собрале ја знам лижавче.....убава е
Па мене не баш Косата ми е пократка и потемна ,устата не ми е полна очите ми се кафени Носето тука некаде..Али ме погоди во тоа што вика аннниии дека имам остро фациче Тnx Jас тебе вака некаккоо Блиску сум или...
За аннни и Гоy x 1000000 За Лолипоп - имам некоја сличност онака у глобала, не си ме утнала баш многу да си залутала у некоја насока... иначе, косата не ми е сега кратка, само ми е мн пократка од што ми беше.. иначе ми е подолга и од сликата што си ја постирала, а обликот ми е тука некаде со шишки на страна, само без степен рамна ми е
не да имат....само оваа да имала помали очи на лижалка не и се волкави..... јас си дадов право да одговорам во твое има лижавче сори...
Знам знам..ја знам лижалка и онака на среќа си гледав некои сликички и женската ептем ми заличи на неа,само очите да беа помали
Лижалка тотална утка си направила . Кај вики4е косата ми е само малку пократка и по темна и имам шишки. Очите тука некаде. Другото не е погодено .
i kako ma Angelche,..koga ge porasne machenceto... kje bide mackata Marli,...pa dobro...ne zvuchi ni losho...