Ова е Лилт/Барем јас така мислам/, многу ме потсека на сестра ми, секогаш строга во коментарите, целосно озбилна.
Па што знам Не ми личи баш многу. Можеби устата малку, очите ми се поситни, косата ми е таква само костенлива, поретка и 2 - 3 цм пократка, а и обликот на лицето... не знам...
^ Па знаеш дека си личиме? Можеби маааалку ми се усните пополни, ама ова е најблиску досега. И незнам дали може да биде поблиску Јас излегувам сега ама утре ќе ти кажам како те замислувам да видам дали јас ќе те погодам
апсолутно си ме утнала , само бојата на очите ја погоди имам виткана темно кафена коса, големи кафени очи, напрчено носе, и устата не толку истакната, потемен тен. а јас kim тебе те замислувам вака и??
Абееееееее мн се нервирам вака очите, устата лицето.. у глобала онака коа ке ја погленеш личи на тебе и точка
Опаа ет и за мене..Хммм Марли па и нема нешто блиско со мене сум да ијас со смеѓа коса ама рамна..Цртите на лице не баш погодени освен обликот Инаку има нешто слично..привлечноста на девојката кога ќе ја видиш..Тоа е исто. Фала на потрошениот труд