Тенот ми го имаш погодено потполно...сега малце поцрне што бев на базент... косата ми е таа нијанса..можеби малце посветла...ама само малце...и малце подолга...и на страна ми доаѓа....
Косата ми е кафена и секогаш ја носам со патец на страна, шишките ми се малку пократки, а должината на косата ми е многу поголема. Обликот на очите е тука некаде, бојата не е таква, веѓите не ми се такви, а носот и устата ни приближно. Тенот ми е посветол. Сепак фала за трудот.
Е ај да видам мене како ме замислувате,имам зелени очи и плава коса додуше шатирана сум ама повеке ми мава на плава
Ненушка мислам дека има многу мило фациче, неможев да најдам баш таква слика, ама да речеме еве оваа. И пред се разумна жена со многу голема душа.
Marley go zamisluvam , uslakan vo sekakvi boi so edna cetka na uvo i edna vo usta , tretata vo raka i slaka li slaka , na platno jas seuste cekam slikicka :geek:
PreetyGirl J јас те замислувам вака, иако косата нема да се совпадне баш но ми личиш на убава девојка, со вкус и доза откаченост како...
мене како ме замислувате срцки?? имам права темнокафеава долга коса и шишки настрана,големи црни очи и другото погодете