Лижалка личела на Барбара од Не дај се Нина Врати се некоја страна наназад има слика. п.с. Марли, те молам поминувај повеќе време овде отколку во темата за Сликарска уметност. Знаеш какво е трпението на жените- кратко. А сите се надеваат на твојата уметност само за нив Сожали се над нас
Ах не сум толку слатка како девојкава... имам поостри црти. Очите се најпогодени и бојата на косата, и да имам шишки
Знам дека имаш шишки, рече во каква фризура носите, затоа така те замислив . Штета што само малку погодив, ќе мора друга слика да створам за тебе
Сесилија вака човек од далеку кога ќе ме погледне можеби ќе заличам на девојката : бојата на косата е таа а должината малку пократка и не искршена. Шишките ми се таа должина, ама не ги носам пуштени туку во шнола ги собирам И побуцкаста сум во образите Еве јас тебе како те замислувам
Срце најмногу се насмеав за Кока колата дека е диетална, тоа намерно или случајно ? Да знаеш дека внимавам на изгледот и газирано ретко пијам, градите се тие , формата и должината на косата да, малку само ми е потемна и имам потемен тен од девојката, посебно сега од солариумот. Имам кафени очи и воопшто не личам со девојката Сепак фала за трудот
јас се извинувам...ама морам да се замешам во описов и да те корегирам....на Анфејтфул можеби не личи многу ама 80% е иста како Лукс (според мене)
Па Гоу сега ме замислии... не баш 80 % ама нека бидат ете 50 %, сега тебе ќе те корегирам, обликот на лицето не ми е баш ист, образите се тука некаде, косата повиткана ми е а бојата тука некаде само природна , носот поинаков ми е и устата, е очите можеби најблиску се погодени во бојата ама пак имаат поинаков облик и тенот ми е потемен. Баш ме интересира според другите дали личам на оваа или на друга или пак како ме замислува некоја од вас
Ким има некои сличности но не е тоа тоа Косата е таа само што поинаку ја носам,очите тука некаде,устата не ми е таква, носот пооштар, а образите малку помали и обликот на лицето не е тој.
аууу sexy.vampire.girl ептен ме погоди со првата слика срцкее таква сум јас мала,слабичка,со темен тен,само косата ми е погуста малку