...Dark-Rose ti definitivni imash poubav Avatar od prethodniot...i od kosta nataka si tuka nekade... ...Gordan4e...za intuicija utre na ena inetesna tema...nego 40 + ili -... ...kristin4e...sho kje ti kaj4e so platno zimno vreme... ps...enca.69 gledach samo treda da kazesh...a da otideshe kaj Sandra na "Tae Bo "... nemashe da se lutish...samo kafe kje chasteshe...
...opisno vaka...(2+4=6+2==2468...ravenka bez nepoznati... ...a za slikovit opis kje mi trena malku vreme... ...a ne e problem koga ja reshivme ravenkata...
Значи чудо како да ми ги читаш мислите тоа што јас сакам да го кажам а не можам да најдам соодветни зборови по неколку минутки ке го напишеш ти баш онака како што сум го мислела... Значи истомисленик..физички плава коса светол тен нежна
За енца јас мислам знае да испаничи така на почеток на некоја ситуација. Исто мислам дека мн ама мн се грижи за нејзините блиски и за се и сешто совест ја гризе.
Еnca69,по малку неодлучна,дружељубива,искрена и најчесто добро расположена,со повремени примеси на несигурност.МИслам!?! АХА,за физички ми иде некоја слика на средна висина,долга коса,боја незнам и со убаво нагласени јаболкца
sto misliite pokraj opisot koj go davate i strogo gi ocenuvate devojkite sto mislite kako bi se vikale? :roll: ajde mzoe i toa da go pogoduvame spored opisot bi se vikalaaa....
aaaaa....ete ve znaciii srckiiiii ....gore dole me pogodivte...se ljutam brzo da ...ama uste pobrzo mi pominuva... i go mrazam toa....preemotivna...krs ...i toa mislam deka ke mi presudi vo zivotot...glavnata precka za golem uspeh ...da go predadam proektot vo sreda..pa koga ke ve soberam site so opisite...leleleleee pa i so iminja uste A Katence21...sea vidov...pogresno si me svatila....ne mislev licemerna...tuku mislev povesela, po zelna za otkaceni raboti, potemperamentna...vnatersno....a nadvoresno malce posmireno deluvas....na toa mislev pozdravce do site...i ja zaglaviv jas so proektov....od sreda 24\7 tuka...
Мене за кате21, незнам зошто, ама ми се чини дека често косата врзана ја носи, и тоа ја врзува високо на главата. И да нема забуна. Не е ради сликичката што ја има ставено, туку од порано и кога и беше старата сликичка таква претстава имав.
Паааа,за дома често врзана ама не толку високо од причина што ми смета и само ја чепкам,ама з излегување било каде никако врзана,мнооооогу ретко
Peperutka sekoja cest! Pogodi,nema sto! Najmogu za ona ni slaba ni debela Ke pisam jas za site,ama sega nemam vreme..prva prilika ... Poz .za siteeee!