Ловли слабо, само косата е таква отприлика а зошто под сликата пишува Милена Пројкоска? Устата и носот не ми се такви.
Па сликите ги симнува од гугл...и незз таму ја најдов...и мислев дека си личете...ама слабо погоди....
Неее...не мислев на грозна...далеко од тоа...мислев на некој сличности...како коса...или пак бојата на очи...а инаку скроз да личиш на неа тоа далеко...реткост е тоа некој ептен да е копија на друг,,,,тоа само близнаците...ајде ке се потрудам...да видам подобри слики да најдам..поз
^^ не мислев на твојата слика, туку на таа од лукс. А за сара дека не сум толку стара и луѓе не сум плава и имам кафени очи
Ах Сеси како пак сега не си плава... на сликата од Анфејтфул рече дека таква ти е косата. И јас си ставив во главата дека си плава.
. Девојки уживајте, јас си се изјаснив на 108 страна од темава на кого потсеќам во лицево , сепак фала за трудот, и да не се опишувам повеќе, ќе ме откриете Едит- Лолипоп мислев на должина и густина Еве се изјаснив во каква фризура носите ваква ми е за нијанса посветла и сјајна
ееее па блиску си за фацата, само очите не ми се таква боја..А, косиштево мое , тешко дека ќе пронајде некој слика таква
А како ме замислувате мене, само да напоменам, имам доста големи гради! другото може да се водите според аватарот!
Хахаха и јас се гледам кога ке стигнам Вчера на работа се гледав, и таму ми рекоа дека си личиме бе леееееееееле
Lux i Sesilija,..a be ubavo toa ste me zamislile... samo shto pa dvete vo odelo...do tolku li... A tebe sesilija...poshto nejkjesh vekje...eve ti dve...
Lolipop e sega me zadolzi... vidi shto ubavo mi stoi crna kosa... ne e losho da pochnam da se farbam ...
Аннии не си ме погодила! немам зелени очи, никогаш не се шминкам така а и косата не ми е толку црна Кафени очи имам! Лолипоп ми ја погоди косата, само потемна ми е! Градите се многу мали на сликата Исто и ти ми ги утна очите, на лицето имам такви црти! фала ви за замислите!