Марли се восхитувам на твоите дела . Совршенство и убавина во нив- има во вас некаков талент .Поздрав до тебе
Марли, секоја чест!!! Како да се видов себеси во сликата! Не ми се отвара сликата што Лукс ја постира за мене!
Ози ме насмеа кога ја видов, па јас не можам да се замислам плава и олку кратка, ни приближно Не викиче, не ми е толку темна косата, не ја фарбам,ни очите, ни устата не ми се такви ПС во Каква фризура носите дадов опис на косата.
Викиче не си ме погодила баш... оваа ми личи исто како една бивша на брат ми! немам толку големи усни, а косата не ја носам така. Еве како јас те замислувам тебе!
Ozbilna fala...drago mi e,..a nema potreba od "vas"... pertu dovolno e.........i jas te pozdravuvam... Annii...Marli junior...moze... Lux...NE...vaka neshto,........ a odelo kje nosam ne e problem...
Последен обид тоа беше за тебе,а и не беше во одело, а Марли фала ти Најмногу, никој не побара од тебе да ме замислиш. ПС Ова не ти го заборавам...
Луксич само бојата на коса,обравчињата и малку обликот на лицето Ретко ја носам косата фатена... Фала на обидот
Ох Сеси, си ме утнала. Косата ми е кафеава- понекогаш црна, понекогаш светло кафеава. Носот е таков, усните ми се пополни, но таа форма, очите ми се таа форма, само посветли, косата секогаш си ја носам фатена со такво штипче. Фала за трудот.