^...se zbuni neshto,..nishto ne e strashno... Winter.Girl,..vaka neshto Marli junior junior...kje moze...
Интересно ме замислуваш annii, немам ништо слично со девојката, ама не е важно како навистина изгледаме туку како се замислуваме Еве го Марли од мојата фантазија
Да, да... И јас се слагам со ова...Ајде да се здружиме сите жени на форумов и да му го пробиеме идентитетот Да си ги разрешиме дилемите, барем...И, јас сум во мисла ставена
И јас сакам опис од Марли Кога веќе јас не го погодив него,да видиме дали тој ќе погоди како изгледам јас
Марли, душо Мистериозен тип си многу , специфичен и оригинален според мене...Мене мистерии од секогаш ми биле предизвик Мислиш ќе успееме да ти го откриеме идентитетот Иначе фала за сликата погоре од Scarlett, зашто си се потрудил да го пишува моето корисничко име на неа и тоа со прекрасен дизајн А, за кај Сретен, немора да ме препорачуваш..Мојата коса не постои фризер што успеал да ја скроти Па ниту Сретен ќе успее
Марли ептен ти е добар последниов пост,ме изнасмеа идентитетот со името и последната реченица со тоа ме разоткривте,па што... браво за постов :y: Незнам па зошто мистериозен може дека сликите што ги постира
Тимот што победува не треба да се менува.Знам дека згодна и паметна жена нема цена.Или има ама таа е висока. А знам дека Марли се исплаши од моето ''вас'' па не ми даде одговор на прашањето.Абе девојки многу сте лоши не го оставивте човекот на рат.Ве замисли сите на ред а вие му барате идентитет. Па останав јас чекајќи ...Ова со харемов ти е многу јако : Поздрав до замислениот женски свет од страна на една уметничка душа .. бар така мене ми изгледа .Сама си одговорив на прашањето па друго и не ми остана.