...Taka e Ozbilna,...zemime vo zashtita,..da ne se plasham od vas... ...da se plasham od niv,..pomladi se na kondicija kje me fatat...
ммммммммммм иренче.....интересно... па да ти кажам немам баш таков нежен поглед маку ми е по остар(провокативен) инаку тука некаде си се пронаоѓам малку....
Лелее, вик(и)че ме изненади Па блиску си, образите ми се такви, очите не ми се зелени, косата е иста, само што имам прави шишки,и то еве како ти си замислена во мојата глава
Deam Marley , личам до негде само ако мижам, устата ми е уште малце поголема, а косата кога ми е благо виткана да. А дека имам способности за таен агент no doubt tnx
Па досега од сите форумџики најблиску си до формата на лицето..Косата ми е со слична,малку потемна боја но формата не не не Веѓите И се останато др...не! Фалааа
марли, бидејќи ти беше љубезен и ми направи 2 слики- еве и јас ти возвраќам со иста мера Се надевам дека нема да те погодам како ти мене што ме погоди Поздрав и чекам коментари
Annii, душо ако не се лажам ти си на 13 годишна возраст и си мое дете ... имаш толку години колку и мојот помал син . Во твоите постови пронајдов предвреме созреано дете исто како и моето.Пак мислам да не сум грешка со год.?Ако во твојата замисла ...Озбилна жена изгледа вака ,така и нека биде .А за другите сосема далеку од вистинската.
Според претходниот аватар кој што му беше поставен на Марли, со долга коса, јас си го замислувам нешто слично на глумецов.