Марли дефинитивно и јас сакам еден од твоиве портрети... Си го искористи ти мојот за аватар, а мене не сакаш да ме удостоиш, така а??? Чекам да знаеш
Марли ,побара да биде земен под заштита...досега работев на сокривање на неговиот идентитет .Мала помош по генерациска линија.Девојки лажно сте биле водени . Е ова е МАРЛИ. А ова е Озбилна -нека не ве плаши името, секогаш подготвена за добро друштво и забава. А знаете што ...На Фемина сме си се лепотица до лепотица .. надалеку се слушнало за нас А сега не примам критика затоа што сум постара.. и тука ми е дозволено се . За замисла не се наплатува . А Озбилна денес покрај се беше посебно ,посебно расположена Бидете поздравени и сите на ред .Марли на сите ќе ви даде портрет
Озбилна жено, не е фер спрема Марли. Ај што го покажа Марли за да не сме во дилема, ама мораше ли да го покажеш и неговото куче?
LovelyGirl,..moze samo treba da se saka... a eve gledam i koj saka...i nema problem...... samo kje im dademe prednos na povozrasnite... Winter.Girl,..kerkite i najchesto... lichat na tatkovcite..neli....
Сесилија ,душо моја слаткоречлива . Марли ја разбра изгледа мојата варка .Кученцето сепак е тука со некоја намена Поздрав до теби и до Марли се надевам дека имате смисла за шала
Еве јас Озбила жена ја замислувам вака со црна коса,секогаш средена,дружељубива.....едноставно дама во вистинска смисла на зборот. Ми има оставено таков впечаток од она што имам прочитано од нејзините мислења