Леле Ози ја мразам оваа Кај ја најде баш неа Многу мразам такви мало крекало шо скокало. Исто како неа. На никаков основ. Ајде барај некое бушаво суштество ко јамболија на глава да има ставено, такво некое
Се извинувам мила, но стварно ми личиш на неа во обликот на лицето и слатка ми си како неа! затоа! а за карактерот нејзин нема врска со тебе! Ќе најдам некоја друга, ќе се обидам!
Сега да ти одговорам и на твојот труд .Душо, за косата не си погрешила -сега тазе фарбана должината горе доле иста. За она средена ...чиста вистина ...Сакам да бидам онака секогаш скоцкана.Ама уз тоа скоцкана ,скоцкан и мојот сопруг кога ќе ги види сметките што сум ги направила Па јас не сум крива што се затреска во жена која сака да е модерна. Дружељубива се разбира без луѓето не можам да дишам.А она дама и тоа може да помине ... Ама понекогаш некого јако знам да отерам у ПМ Ова беше накратко само за особините кои си ги навела ..не си погрешила .Поздрав душо.
еј ај мене како ме замислувате? пошто сум нова и не ме познавате еве ке опишам некои делови :плава долга коса шатирана со шишки,не мн светло сини очи..
Вајлд тука некаде си. Потемна ми е косата и подолга, и имам покрупни очи Едно 80% сум погодена. И обликот на лицето ми е тој.
хахаха цртите на лицето се слични, само косата си ми ја утнала мојата не е толку плава, мислам осветлена ми е али не е до толку браво браво
па на прошлата слика ми се повеќе погодени цртите на лицето, бидејќи немам зелени очи, кафеаво-зелени ми се , должината на косата ми е малку подолга, ама не ми е шатирана браво девојки ме изненадувате, wild.child ми го погоди лицето, а rozich косата
Што убаво сите ме замислувате со убаво тело, и вистина е тоа! Само не сум толку висока! Тенот на кожата сега откако се вратив од одмор ми е таков, но не личам кој знае колку на неа, и за косата си во право што е потемна, но еве да речиме убава сум како неа! се шегувам! Имам очи како нејзините и уста, особено сега откако ми е повредена Само во едно не сум како неа: имам поголеми гради! и тоа бајаѓи поголеми!