Жал ми е што и овој пат морам да речам неее! Ми иди да ви ставам моја слика за да го погодите градниот кош! А косата многу ми ја погоди оти сега таква ќе си ја правам со шишки! Ама сеуште не ми е!
луѓе од многу мислење и замислување глава ќе ве боли не се чудете на Марли и неговите спосбности...ние одамна се навикнавме и сфативме дека има талент туку Марли и јас така некако ја замислувам озбилна жена ама едно 15 години постара...зошто таа слика и е направена пред 15 години
Па Багуф4е има сличности... острите црти на лицето, малото усте, бојата на косата... Едно 65% сум погодена. Фала на трудот
Марли, и првата ја видов но во моментот не бев достапна да дадам мислење на истата. Но и да бев тоа ќе беше речиси невозможно затоа што кучето од незнам која причина ме имаше речиси изедено цела Е со оваа некако се оправда и можеш да поминеш кај мене... Посебно со таа што се разладува во ова топло време .Абе копиа цела Големо задоволство ми беше што се дружев на твојата тема со тебе и возврати во мој стил.Се уште сме тука па да се даде предност на младите, и понатака прави ги среќни со твоите дела .Поздрав до тебе
Ми се допадна твојот пост Озбилна Жено... Знаеш како да ги избереш зборовите и како да ја претставиш и дамата во себе и твојата скромност! Мило ми е што мислиш на помладите и мило ми е што си присутна на форумов! поздрав до тебе и се извинувам што бев оф топик!
hahahhahahahhahahahhahahh како слатко си ме насмеала сега може малце во очите и устата (не ми е до толку голема ) само кафеава варијанта ... мене Angelche на ,,, цурата од Американска убавина... а OzzyAngel на има сличности или јок?
За Калиопи: Можеби не те погодив злато, но твоето име ме потсети на неа, треба да се гордееш ако некој те спореди со нашата Дива Калиопи! А за сликата што ја постира за мене, тука си некаде, само кога ќе имам околу 25г, сега сум сеуште младолика! Ама цртите на лицето ги имам, тенот ми го погоди, устата... добро одработено! За СтронгЕјнџел: Градите се ОК! ги долови до некаде секогаш носам такво деколте, па и да сакам во лето неможам да ги скријам! Косата ми многу потемна и малку пократка! Но јас велам не е битно дали ние личиме на тие девојки што ги постираме, кога така ме замислуваш, таква ќе бидам за тебе! Фала ви за трудот!
Еве нешто за СтронгЕјнџел, сосема спротивно од твоето име, но верувај и овој Ангел бил силен некогаш...