Леле сварно ме погоди не ми се верува бојата на косата и фризурата формата на лицето цртите...единствено што имам кафени очи Фала Рози
уште кога играеше филмот ми викаа дека личам на неа само со потемни очи.....незнам дали е тоа така...
girl12, насмевката, усните се тие, обликот на лицето, очите се исти такви сини исто така се шминкам со туш, само не ми се толку закосени. П.С ноктите ми се свиѓаат.
па вајлд скоро цела сум те погодила анннни челото не ми е толку големо устата си ми ја погодила и имам малку по светол тен вајлд си ми ја погодила бојата на очите иии бојата на косета ми е малку посветла
Епа да,си ме погодила... Само пократка коса,плави очи и не толку остар нос. Мис Индепендет Плава не сум,имам кафеава коса малку под раменици,очите не и се гледаат ама мислам дека се кафеави а моите се плави,другото сте ме погодиле и двете
па нели рече дека кога се опишувам јас како да се гледаш ти...слични сме биле....па јас најдов нешто слично....
Miss-Independent ... немаме ништо заедничко со девојкава на сликата Косата мене ми е плава и виткана , очите сино-зелени , и поголеми гради имам од девојката .. Ај може др обид , малце да ме расположите ...денес ептен лошо се чувствувам